Putzmeister P 715 Piston pomp
Gestort beton

Contacteer ons

Een krachtige City betonpomp

B.V.B.A. Van Cranenbroek Alain Betonvloeren in Neerpelt maakt voor het aanbrengen van een nieuwe betonvloer gebruik van een geavanceerde Putzmeister P 715 Pistonpomp. Wij zijn hiermee werkzaam in Belgisch Limburg, Antwerpen en Brabant en ook in de Nederlandse provincies Brabant en Limburg.

Deze betonpomp heeft een compact uiterlijk. Ondanks de kleine afmetingen en het bescheiden gewicht beschikt deze pomp over onvergelijkbare capaciteiten. De pistonpopmp wordt gebruikt voor het aanbrengen van beton en wordt ingezet voor spuitbeton ten behoeve van betonvloeren en vloeichape. Door de grote wendbaarheid kan deze geweldenaar in allerlei locaties ingezet worden, ook waar geringe ruimte beschikbaar is.

Aangezien wij met deze pomp verpompbaar materiaal met een korrelgrootte tot 16 mm kunnen verwerken is deze pistonpomp geschikt voor alle projecten. Of het nu gaat om een terras in een tuin, of een keldervloer, wij beschikken over de expertise en de middelen om het project voor u tot een goed einde te brengen. Een betonvloer in bijvoorbeeld een fabriekshal vraagt om een grootscheepse aanpak. Onnodig te zeggen dat u bij ons moet zijn voor een snelle en vakkundige voltooiing van uw opdracht.

Veilige en snelle realisatie van uw betonvloer

De solide ondersteuningsvoeten houden de pomp volmaakt op zijn plaats, waarmee de veiligheid van de aanwezigen wordt gewaarborgd en schade aan de omgeving wordt voorkomen. Doordat wij de beschkking hebben over deze geavanceerde machine kunnen wij altijd maatwerk bieden. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een vakbekame realisatie van uw gewenste betonvloer. Door de bijzondere kracht kunnen wij vlot doorwerken en kunnen een project dus sneller afronden, dan wanneer wij machines van mindere kwaliteit zouden gebruiken. Deze tijdswinst kunnen wij aan u doorberekenen, waardoor wij goedkoper kunnen werken dan veel anderen in onze branche.

Goed materieel is het halve werk. Heeft u een project in gedachten wat u wilt uitbesteden aan een betrouwbare onderneming, die de sporen in de lange tijd van het bestaan reeds heeft verdiend? Dan ligt de keuze voor ons voor de hand. Informeert u naar de mogelijkheden.