Vlakken
Zagen

Contacteer ons

Betonvloeren voor vele toepassingen

Betonvloeren van B.V.B.A. Van Cranenbroek Alain Betonvloeren kunnen worden aangebracht in particuliere woningen. Dan wordt gesproken over woonbeton en steeds meer mensen kiezen voor het fraaie uiterlijk van een betonnen vloer in een woning. Om een gladde vloer te verkrijgen wordt deze gevlinderd. Na het opdrogen van de zojuist gestorte vloer wordt al het water weggenomen en wordt de vlindermachine gebruikt om de bovenlaag van het beton te schuren. Na deze procedure wordt een slijtlaag aangebracht, hierna wordt deze indraaid met de vlindermachine en kan begonnen worden met het polijsten van de woonvloer. Hiermee wordt een absoluut gladde en zeer slijtvaste vloer bereikt, die een lange levensduur garandeert. Door de vele kleurstellingen kan de betonvloer worden aangepast aan elk interieur en volledig worden afgestemd op de wensen van de bewoners. Door het inslijpen van groeven kan het uiterlijk van een tegelvloer worden nagebootst.

Andere toepassingen van betonvloeren

Betonvloeren worden ook veelvuldig door ons aangebracht in kantoren, instellingen, garages en zelfs in de industriële sector. Het grote voordeel van een betonvloer is de grote kras- en slagbestendigheid en de bestandheid tegen chemische middelen. Alle betonvloeren zijn hygiënisch en goed te reinigen, wat voor sommige beroepsgroepen een eerste vereiste is.

Wij brengen naast woonbeton ook vloeren van beton aan in kelders, garages en als sportvloeren en tuinpaden.

Uw betonvloer op maat, snel aangebracht

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, bekijken wij de situatie op locatie en kunnen u op grond van de bevindingen adviseren welk mengsel en welke uitvoering van het beton voor u het meest geschikt. Hierbij houden wij rekening met de wensen van de opdrachtgever en het beschikbare budget. Onze offertes zijn altijd glashelder, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.
Na acceptatie van de vrijblijvende offerte gaan wij voortvarend voor u aan de slag, met het inzetten van de beste materialen en machines. Doordat ons machinepark modern is kunnen wij u pure kwaliteit van de werkzaamheden garanderen en een snelle voortgang van elk project. Hierdoor bent u verzekerd van het best haalbare resultaat om u een duurzame en fraaie betonvloer te kunnen garanderen.

Ervaring en vakmanschap garanderen een prima vloer van beton

Neemt u met minder geen genoegen! Door de ruime ervaring en het vakmanschap van ons hoeft u niet verder te zoeken, u heeft uw betrouwbare en betaalbare onderneming immers al gevonden. Wij zijn u graag van dienst in Belgisch Limburg, Antwerpen en Brabant en in het Nederlandse Limburg en Brabant met een excellent product. Dus bent u op zoek naar een vloer die uw interieur zal verfraaien, of juist naar een vloer, die een zware belasting kan weerstaan, voor elke toepassing hebben wij de geschikte betonvloer.